Burgrun 2018 trekt door Rivierengebied

De start van vanmorgen door de BURGRUN verliep probleemloos, zij het dat er toch wat vertraging op de lijn zat.

Rond 9:00 uur verzamelden zich al de allereerste motoren op het dorpsplein en schreven zich in bij het startbureau – tijdelijk gehuisvest in het schuttersgebouw – voor de toertocht die vandaag door het rivierengebied staat gepland. Tijd genoeg dus voor geïnteresseerden om brommers te kieke  motoren te bewonderen.

Het aantal deelnemende motoren was wat minder dan verwacht. Wellicht door het warme weer. Maar misschien ook door de vergrijzing van de zijspanrijders, want aanwas van jongeren met een zijspan is er nauwelijks. Het mocht de pret niet drukken voor de kids die in een bakkie mochten meerijden want die waren er allemaal, vergezeld door ouders, verzorgers en heel veel belangstellenden.

Rond kwart over tien gaf de toerleiding groen licht en schoot schutter Geert Otters met zijn kanon het startsein voor vertrek naar Gemert in Braboland. Vanmiddag komt het setje rond 16:30 uur weer terug en dan is het feesten en happie snappie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*