Vorming College Lingewaard is rond!

Vanavond wordt de klup officiëel voorsteld aan de gemeenteraad: het fonkelnei-jste College van Burgemeester en Wethouders van Lingewaard.

Formateur Helga Witjes kwam, zag en schoof de best passende puzzelstukjes in elkaar om een college van wethouders voor onze gemeente te vormen. Dezelfde politieke partijen als eerder zitten nu dus weer in het college omdat dat blijkbaar de beste kansen bood. VVD, Lingewaard.Nu, Lokaal Belang Lingewaard en CDA schoven ieder een mènneke (en één djènje) naar voren die vanaf vanavond op het pluche mag zitten.

Helga: “Met deze coalitie bouwen we voort op hetgeen we in de afgelopen periode al hebben bereikt. Ook de komende vier jaar zetten wij ons in voor een goed en stabiel bestuur. We nodigen inwoners en andere partijen van harte uit om met ons mee te blijven denken en werken. Zodat we echt samen verder bouwen aan Lingewaard.” Hoe het kluppie dat van plan is staat HIERO.

Het college blijft daarmee vrijwel ongewijzigd met de situatie van vóór de verkiezingen. Helga Witjes, Theo Janssen en Johan Sluiter gaan door als wethouder, het CDA ruilt oud-gediende Theo Peren in voor een jongere – onbekende – versie: Aart Slob.

Aart is de grote onbekende in dit plaatje. De 50-jarige Huessenaar woont in Doornenburg in boerderij de Botterfabriek, is getrouwd, heeft 3 kids en is een fanatieke hobbyboer. In het ‘echte’ leven werk hij als directeur bedrijfsvoering bij zorginstelling Pluryn.

Collega ArPro Media was ter plaatse toen het setje werd voorgesteld aan de pers. En dus mogen we èkkes kieke naar een PLUCHE FILMPJE!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*