Eerste Lentefeest in Doornenburg succes (4)

(vervolg) Maar er was méér. Sportdorp Doornenburg had een klèdje zand geregeld en organiseerde beach volleybal voor jong en oud.

In het schuttersgebouw konden dames (maar ook heren natuurlijk) luchgeweer of kruisboog schieten. Met dank aan schietvereniging SVKO.

En natuurlijk was er een terras. Of eigenlijk twee. De één met oud-koningen, de ander met luisteraars van Bert en Belinda. Maar allemaal met een drankje in de hand en één oog op de springende blagen gericht.
Het was een leuke, warme en verrassende dag en her en der klonken al stemmen die voor volgend jaar een herhaling aankondigden. Zover is het nog niet. Wél mag de organisatie even krom gaan staan voor de plaatsing van een pluim voor dit geweldige nieuwe evenement! BROEVA en HARO!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*