Eerste Lentefeest in Doornenburg succes (3)

(vervolg) Door het prachtige weer trok het evenement veel bezoekers. In het Ontmoetingscentrum vond een demonstratie plaats van de wereldkampioenen Slagwerk van onze harmonie, de kraampjes verkochten snuisterijen, bloemen, happie snappie en nog vééél meer, en Cindy Belinda und Bert zongen de sterren van de blauwe hemel.

In de andere hoek van de ring zagen we de strijd om het Keizerschap ontbranden. Oud-koningen streden, onder het toeziend oog van het huidige koningspaar, om de titel Schutterskeizer 2018. Uiteindelijk schoot 16 bij 16 Ben Balk het laatste stuk van de houten vogel en scoorde de titel.

Ook aan het Jeugdkoningschieten werd enthousiast meegedaan. Guus Kramer, jeugdkoning 2017, prolongeerde zijn titel dit jaar en mag voor de tweede keer het zilver een jaar lang dragen.

Tijdens de huldiging aan het einde van de middag werden alle winnaars nog even in het (brandende) sunneke gezet en waren de officiële plechtigheden afgelopen. Tied vur versnaperingen! (wordt vervolgd)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*