Eerste Lentefeest in Doornenburg succes (1)

De organisatie van het eerste Lentefeest in Doornenburg mag tevreden zijn. Het festijn was een groot succes.

Honderden bezoekers kwamen af op de braderie en het sportevenement op het dorpsplein van Doornenburg dat op 2e Pinksterdag was georganiseerd. Op datzelfde plein werd ook het jaarlijkse Keizer- en Jeugdkoningschieten gehouden onder auspiciën van schutterij Gijsbrecht van Aemstel.

Zo’n 14 kraampjes boordevol snuisterijtjes en happie snappie stonden opgesteld op het plein waarbij natuurlijk ook aan de ieniemienies was gedacht. Die konden zich uitleven op een levensgroot springkussen. Wendy van Geelen, organisatrice namens het Ontmoetingscentrum, was na afloop tevreden. “Het is altijd spannend om zoiets nieuws op te zetten in Doornenburg, maar gelukkig liep alles goed. Het weer was fantastisch en ook de Beachvolley, georganiseerd door Sportdorp Doornenburg, had veel bekijks“.

Morgen een uitgebreid verslag van de succesvolle maandag.

bron foto’s: Maarten Kramer/Brigitte Wieland/Rick Bouwman/deDoornenburger

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*