Burgrun 2018 vertrekt zaterdag weer

Zaterdag is het weer zover: dan vindt de jaarlijkse BURGRUN plaats. De toerrit van een 70-tal zijspanrijders door Oost Nederland met in hun bakkie een groep verstandelijk beperkte medelanders. Vanaf 10:00 uur is het vertrekken geblazen vanaf het dorpsplein in Doornenburg, waarna een dag lang wordt getoerd.

Rond 16:00 arriveert het hele setje weer in ons dorp waarna het eten en drinken geblazen is. En natuurlijk is er plaats voor karaoke en zorgen Mental Piet en King Jaap weer voor het broodnodige muzikale vertier,

’s Avonds organiseert het BURGRUN comité een gezellige feestavond voor iedereen die zin en tijd heeft om te proosten op de succesvolle dag. De viermansformatie JINX speelt tot 1:00 uur de pannen van het dak, dus neem de paraplu maar mee!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*