Schutterij scoort met fantastisch Pinksterfeest

Schutterij Gijsbrecht van Aemstel van Doornenburg en Honderdmorgen pakte gisterenavond lekker uit met de presentatie van de MILLSTREET BAND.

Het allereerste Doornenburgse Pinksterfeest werd – natuurlijk – in het schuttersgebouw gehouden en bleek een groot succes. Een afgeladen zaal met voornamelijk jongeren genoot van de band die *SEE-HEAR-FEEL* tot handelsmerk heeft verheven.

De koningstroon was omgevormd tot podium waarmee duidelijk werd dat performance en geluidskwaliteit bovenaan werden geplaatst voor deze feestavond. Een ijzersterk geluid, de energieke performance en de geweldige zang zorgden er vervolgens voor dat het aanvankelijk wat rustige publiek snel ontdooide en meesprong op de dance- en party nummers.

Dat was voor sommige hardcore feestgangers uit Doornenburg misschien soms èkkes wennen, want in sneltreinvaart kwamen de partynummers voorbij in een bijna eindeloze mix van meezingers, springnummers en feestknallers. Daarbij werden allerlei effecten niet gemeden: een prachtige lichtshow, een confetti en wc-rol kanon en een bulderend geluid maakten indruk op alle bezoekers.

Kortom… het feestje was geslaagd! Een naam om te onthouden dus: MILLSTREET BAND. Gelukkig hebben we de foto’s nog…. EN EEN FILMPJE!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*