Feestweekend in Doornenburg!

De meivakantie zit er weer op, Koningsdag en de 4 en 5 mei vieringen zijn achter de rug en zelfs Moederdag duurt weer 51 weken en een paar dagen.
Maar dat betekent niet dat er in Doornenburg gin bal te doen is!

Zaterdag begint het Pinksterweekend al met een GRATIS Feestavond in het schuttersgebouw met de Millstreet Band. Organisatie is in handen van schutterij Gijsbrecht van Aemstel.

Zondag trainen de kloeke ridders van de Knights of the Four Quarters op het kasteel en is er een grootse Middeleeuwse markt. Tegelijkertijd kun je ook in Hulleze terecht bij het allereerste Open Kampioenschap Klootschieten. Een sportevenement voor jong en oud waarop aansluitend een gezellige feestavond met LIVE muziek wordt georganiseerd in Zaal Concordia.

Maandag is prop- en propvol qua evenementen: natuurlijk is er het Keizer- en Jeugdkoningschieten van de durpse schutterij, waarbij tegelijkertijd ook het allereerste LENTE IN DOORNENBURG evenement wordt gehouden op het dorpsplein. Een braderie met sportelementen, muziek, happie snappie en heel veel gezellige kraampjes.

En aangezien het op Pinkstermaandag de Nationale Dag van het Kasteel is, staan dan ook de krakende deuren van kasteel Doornenburg open voor alle geïnteresseerden.

U ziet het… inwoners en toeristen hoeven zich niet te vervelen in Doornenburg de komende dagen. U komt toch ook?

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*