Nostalgisch ‘kushuisje’ verdwenen

Het is voor veel inwoners en oud-inwoners van de ‘ouwe’ Riiiiienstroat in Doornenburg even een traantje wegpinken.
Want sinds vorige week is plotseling het zogenaamde ‘kushuisje’ verdwenen.

De oude schuur, die sinds jaar en dag aan het einde van de Riiiienstroat boven op de dijk stond, werd vooral vroeger al door de jeugd als ‘kusplaats’ gebruikt. Tenminste… zo wordt in het durpse tötelcircuit over het pandje gesproken.

Geen verlichting. Makkelijk bereikbaar. En op een rustige plek. Wat willen in donkere tijden twee verliefde pubers nog meer?

Affijn… die tijden lijken voorbij. De nostalgische schuur waaraan bij vele durpelingen zoveel herinneringen kleven is verdwenen en er rest nu nog een lege plek met uitzicht op de ‘stinfabriek‘ en de kabbelende Riiiiiien. Het wordt een lastige zomer.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*