Mixed Moves collecteert tegen eenzaamheid

De jeugd heeft de toekomst, en ook in Doornenburg is dat het geval. Dansvereniging Mixed Moves doet deze week (van 22 t/m 26 mei) daarom mee aan de nationale collecte van het Oranje Fonds voor een socialer Nederland.

LuisterT naar de schooljuf: “Met de opbrengsten steunt Mixed Moves projecten die bijvoorbeeld eenzaamheid en armoede bestrijden in Gelderland. Daarnaast kunnen zij hiermee hun eigen organisatie draaiende houden. In Nederland zijn veel mensen die om verschillende redenen niet goed mee kunnen doen in de samenleving. Bijvoorbeeld omdat zij geen sociaal netwerk hebben en eenzaam zijn, in armoede leven of een beperking hebben. Het Oranje Fonds vindt dat niemand zich buitengesloten zou moeten voelen en steunt projecten die mensen met elkaar verbinden”.

U snappum…. van iedere ingezamelde euro gaat de helft naar Mixed Moves en de rest naar projecten in Gelderland die armoede en eenzaamheid bestrijden. Dat zijn twee goede doelen! Steunen dus!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*