Klootschietend Hulleze klaar voor eeuwige roem

Altied leuk om een berichtje te krijgen van de buren. Niet vanuit hun vaste vakantie adresje in Duckstad maar gewoon vanuit huis!

Want de feestende actievelingen van Hulleze200 (inmiddels 201) organiseren op 1e Pinksterdag de 1e Open Kampioenschap Klootschieten Hulhuizen. We schreven er al eerder over.

En de deelnemerslijst is bijna vol. Er is nog ruimte voor 2 teams en dan zit het setje HE-LE-MAAL VOL, worden de aftraplijntjes gemarkeerd bij zaal Concordia aan de Waaldiek en kan het sportfestijn van start gaan! Aanmelden kan trouwens nog via hulhuizen200@gmail.com

Natuurlijk wordt het een spannend en vooral spectaculair evenement, want… wie doen er mee? Welk team gaat winnen en vergaard Eeuwige Roem? Wat is nou klootschieten en op wie schieten ze dan? Wim-Lex? Maxima? Trump? Burgemeester Marianne? Of staan Wilco en Sjaak en de rest van de organisatie op een rijtje?

Je weet het pas als je komt kijken. En aanmoedigen. En genieten van happie snappie, want het heet daar niet voor niets ‘Heerlijkheid Hulleze’. Kreet van de dag is dan ook niet voor niets ‘let op de juiste armbeweging’.

Zondag 20 mei om 12:00 uur is de aftrap  bij zaal Concordia in Hulleze Am Waal. BE THERE!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*