“Schip Ahoy” musiceert met “St. Gregorius”

** PERSBERICHT **

Nog voordat 2018 voor de helft is verstreken, wacht Doornenburg op zondag 27 mei alweer een muzikale surprise.

Na twee prachtige concerten in de parochiekerk, respectievelijk het ontmoetingscentrum, eind maart en medio april, vindt er over enkele weken wederom een muziekuitvoering plaats in het -ook op muzikaal gebied- zeer actieve Doornenburg.
Fanfare ‘St. Gregorius’ uit Giesbeek en Zeemanskoor ‘Schip Ahoy’ uit Angeren, die enkele jaren geleden een unieke samenwerking zijn aangegaan, gaan dit bijzondere optreden gestalte geven.

Voor de tweede keer in hun bestaan zullen beide muziekgezelschappen samen een muziekuitvoering verzorgen. Plaats van handeling is de Doornenburgse St. Martinuskerk.

Koor en orkest hebben veel tijd en energie in de voorbereidingen gestoken en zullen zowel afzonderlijk als gezamenlijk de toehoorders een zeer gevarieerd programma aanbieden, met herkenbare, lekker in het gehoor liggende melodieën. Een kleine greep uit het repertoire spreekt bij menigeen wellicht al tot de verbeelding: ‘Pacific Dreams’, ‘You never walk Alone’, ‘Sloop John B.’, ‘Conquest of Paradise’; heerlijke muziek voor een zondagmiddag!

Het concert op zondag 27 mei begint om 14.00 uur; de deuren van de gehoorzaal gaan om 13.30 uur open. Toegangskaarten á € 5,00 zijn vanaf 13.00 uur verkrijgbaar aan de kassa in de aangrenzende orgelzaal, waar ook een kopje koffie/thee verkrijgbaar is. In de pauze en na afloop is in de orgelzaal ook gelegenheid tot het nuttigen van een hapje en een drankje.

Toegangskaarten zijn vanaf dinsdag 8 mei al in de voorverkoop verkrijgbaar in het Doornenburgse Ontmoetingscentrum, in het Dorpshuis te Angeren en in Bemmel in Cultureel Centrum ‘De Kinkel’. Ook kan men vanaf deze datum kaarten bestellen via dit mailadres: hpvermeulen@hotmail.com. Na overmaking van de entreegelden liggen de gereserveerde kaartjes klaar bij de kassa.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*