GVA 1 bouwt een feestje

Zo. Het was zondagmiddag tot in de verre omgeving te horen. Gejuich. Geschreeuw. Gejoel.
En dan hebben we het natuurlijk over de overwinning van GVA 1 op Angeren.

De traditionele Lingewaardse Derby-dag tussen ‘ons’ en ‘hullie’ werd dit keer met 2-1 gewonnen door de Blauw-witte Boys! Niet dankzij de arbiter trouwens, die het nodig vond om de wedstrijd met maar liefst 16 minuten blessuretijd door te laten spelen. Terwijl GVA nog maar met 10 man in het veld stond.

Maar goed… des te lekkerder smaakt na afloop de overwinning ien ut sunneke en werd tussendoor ook nog èkkes plaatsing in de nacompetitie gevierd! Trainer Hans Tul was ook in zijn nopjes getuige het trailertje hieronder.

Kortom… BROEVA en HARO dus voor onze mannen! En OANDELIP MEDDADING!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*