SlagwerkerTs Doornenburg duiken studio in

Het freestyle-hoge-plank duiken is dit jaar al vroeg begonnen in Kikkerland.

Want de slagwerkgroep van prachtharmonie St. Caecilia Doornenburg  – altijd in voor iets nei-js – vond dat het wel eens tijd werd om hun percussiekunsten vast te leggen op beeld en geluidsdragers.

De groep neemt een hele lange aanloop en duikt eind juni de studio in voor het produceren van een DVD. Naast de slagwerkers werken ook diverse topmusici mee die gedurende de afgelopen jaren de club hebben bijgestaan en waarmee grote successen zijn geboekt. De vier opnamedagen vinden plaats in een professionele opnamestudio door een team van camera- , geluid- en montage technici.

Voor Doornenburg is dit best een uniek project. De fonkelnei-je DVD wordt tijdens de twee Tempel of Boem! concerten op 30 november en 1 december gepresenteerd en gaat vanaf die dag ook in de verkoop. Of de groep ook op gaat treden bij TopPop is nog niet bekend.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*