Open Dag Albero Zorggroep

Onlangs hebben zich drie grote zorgorganisaties in de regio verenigd in de Albero Zorg Groep.  Op zaterdag 2 juni presenteren de drie Albero Zorg locaties zich (vanuit de Kroon, de Karmel en de Betuwe Dagbesteding) op een OPEN DAG.

Tijdens de open dag zijn er veel leuke activiteiten waaronder sport en spel, het voeren van de dieren, dans en nog veel meer!

Het belooft een leuke en interactieve dag te worden met vele activiteiten. Daarnaast zijn er al een aantal ondernemers die een kraampje bezetten, maar wij zouden het leuk vinden als er nog meer ondernemers uit de regio aansluiten. Er zijn geen kosten aan verbonden en de Zorggroep verzorgt een kraam“, zo lazen we in het persbericht.

Vandaar deze oproep aan ondernemers in de regio om ook een kraam te verzorgen. De open dag wordt gehouden van 10.00-15.00 uur  aan de Lodderhoeksestraat 10c te Angeren.

Aanmelden voor kraampjes kan via s.willemsen@dekroonzorg.nl of per telefoon: 0639862427. Meer info staat HIERO

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*