Feestelijke Koningsdag in Doornenburg (4)

(vervolg) Hoogtepunt van de middag was de door spreekstalmeester Rick Bouwman gepresenteerde stilettorun, die dit jaar haar première beleefde in het durpke. Acht bevallige dames op schoenen met stilettohakken hadden zich bereid verklaard om die felbegeerde prijs te winnen: de GOUDEN SCHOEN. Een wisselprijs waar het oranjecomité letterlijk alles voor uit de kast had gehaald.

Nadat schutterskoning Jaap Plattèl hoogstpersoonlijk de minimaal toegestane lengte van de stilettohakken van de 8 deelneemsters had gecontroleerd werd de run gelopen. Winnares Sabine Vernooij mocht de prijs uit handen van Rick Bouwman in 0ntvangst nemen.

En terwijl het zonnetje doorbrak boven Doornenburg werd er gefeest, gelachen en… gedanst! Een pluim voor de fantastische organisatie, die aan het einde van de dag door de hele voorraad bier heen was!

Oranjecomité, scouting St. Maarten, presentator Rick Bouwman, muziekmeesters King Jaap en Mental Piet, koor ’t Verzetje, Mixed Moves, Danny Panadero, de stiletto dames en alle andere vrijwilligers: BEDANKT! Volgend jaar nog een keer!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*