Feestelijke Koningsdag in Doornenburg (3)

(vervolg) De danseressen van dansvereniging Mixed Moves gaven een uitgebreid optreden op het plein vlak voor de muziekwagen. Mixed Moves EINDBAAS Imca Saat had ervoor gezorgd dat de dames genoeg dansruimte kregen, en ook was er voldoende plaats voor de aanwezigen – waaronder veel opa’s en oma’s – om de ‘moves’ goed te kunnen zien.

Een optreden van de bekende artiest Danny Panadero look-alike, de Doornenburgse Danny Panadero, stond ook nog op het programma. De populaire artiest had zich maandenlang voorbereid op deze dag en het werd een onvergetelijk optreden waarbij nota bene drie (3!!) van zijn allergrootste hits werden gezongen.

U ziet… het oranjecomité had écht uitgepakt! (wordt vervolgd)

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*