Feestelijke Koningsdag in Doornenburg (2)

(vervolg) De baan waar bierpullen geschoven konden worden was óók erg in trek. De pullen waren dan ook al gauw leeg.

De feestdag werd muzikaal opgeluisterd door zangkoor ’t Verzetje, dat tot tweemaal toe acte de présence gaf en het aanwezige publiek al snel tot feestvreugde kon bewegen. Gezellige meezingerTs en een enthousiast koor brachten de stemming er al vroeg in.

De snappie drankstand, bemenst door jeugdige scoutingleden, bleef de hele dag toch wel een punt van belangstelling voor alle aanwezigen. Maar ook de happie was goed verzorgd door de barbecue hapjes die voorhanden waren. De gebroeders Viergever zorgden voor de bruine worstjes.

(wordt vervolgd)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*