Onfortuinlijke arbiter Kiliccan krijgt bezoek GVA

Het stond afgelopen week al uitgebreid in de lokale regiobode: tijdens de voetbalwedstrijd GVA- OSC werd arbiter Kiliccan onwel en ging onderuit.

Na een half uur oponthoud van de wedstrijd wilde de scheids weer verder fluiten, maar het leek toch beter voor vervanging te zorgen. De Doornenburgse arbiter Theo Willemsen floot uiteindelijk de wedstrijd, die met 2-1 gewonnen werd door GVA, uit.

Toch bleek er méér aan de hand. Na de wedstrijd werd scheidsrechter Kiliccan zondag opgehaald door zijn familie, waarna hij naar de spoed eisende hulp van het Radboud UMC werd gebracht.

Na uitvoerig onderzoek is gebleken dat de scheidsrechter een hersenbloeding heeft gehad. Zondagavond nog werd hij geopereerd. Afgelopen woensdag was hij zodanig hersteld dat hij de IC afdeling mocht verlaten en is hij overgebracht naar de verpleegafdeling.

Donderdagavond bracht een afvaardiging van GVA onder leiding van Fré van Deelen een bezoekje aan de onfortuinlijke arbiter. Hij stelde het bezoek zéér op prijs en bedankte de vereniging voor de aandacht en goede verzorging.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*