Tempel of Boem! Editie 2018

Tempel of Boem! 2018 staat alweer op de rol van de Kampioenen van Doornenburg, Lingewaard en de Nederlandse Percussiewereld.

Tenminste… als we de durpse wandelgangen mogen geloven. De straffe mènnekes en djènjes van de slagwerkgroep Doornenburg draaien opnieuw een prachtprogramma in elkaar dat ze eind 2018 gaan presenteren aan Doornenburg met behulp van de Nederlandse Top  op percussiegebied.

Wie of wat dat wordt is nog geheim, zo sprak de regenjas met hoog opgestoken kraag en gleufhoed die DeDoornenburger gisterenavond laat ontmoette in een donker steegje. Maar wat wél duidelijk werd was dat de datums al redelijk vast liggen: op vrijdag 30 november en zaterdag 1 december!

Jazeker… niet één maar twee kansen om het ensemble met hun vrindjes op wereldniveau bezig te zien! Dus die dagen kun je alvast in de agenda noteren!

Wordt zéker nog vervolgd!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*