Doornenburgers vechten tegen ALS. U ook?

En dan nu èkkes héél wat anders. Want deDoornenburger ontving een sympathiek berichtje van Wil en Marion Kamps uut de Blauwe Hoek. LuisterT…

“Wij zijn Wil en Marion Kamps uit Doornenburg en lopen al heel wat jaartjes de Nijmeegse Vierdaagse. Zo ook dit jaar, maar nu voor een goed doel. Wij lopen voor Stichting ALS Nederland en hopen op deze manier veel geld in te zamelen. ALS is een zeer progressieve spierziekte waar nog weinig over bekend is. Zo weinig dat er ook (nog) geen medicatie is. En dit raakt ons erg persoonlijk.

Onze schoonzoon Bram heeft ALS. Hij is getrouwd met onze dochter Marleen en samen hebben ze twee dochtertjes, Pien van 4 en Mees van bijna 2 jaar oud. Wij staan machteloos en willen heel graag helpen. Hopelijk kunnen we op deze manier ons steentje bijdragen aan onderzoek naar deze vreselijke ziekte.

Helpt u ons dit bedrag zo hoog mogelijk te maken? Sponsoren is eenvoudig via deze link. Enorm bedankt voor uw steun“.

Een belangrijk bericht dus! Help mee en sponsor dit sympathieke duo om gezamenlijk te vechten tegen die verschrikkelijke ziekte ALS!

DOEN!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*