Burchtsanghers zetten OC opzekoppie (1)

In een volledig afgeladen Ontmoetingscentrum werd gisterenavond de muzikale feestavond “Happy Together” georganiseerd door gemengd koor ‘de Burchtsanghers‘, onder muzikale leiding van dirigent Wim Reijnders.

Het gezelschap, dat al vanaf 1985 Doornenburg en wijde omgeving verwent met een uiteenlopend repertoire van populaire liederen, stond niet alleen voor de taak om de bezoekers muzikaal te verwennen. Zeemanskoor ‘Schip Ahoy‘ uit Angeren (‘en omgeving’) en pretgezelschap ‘Fanfarewordjezeeziek uut Gendt stonden de zangerTs bij in een stomend dorpshuis.

De avond, die aan elkaar gepraat werd door Leen van de Sant en zeekapitein Gert Huting, liet de enthousiaste bezoekers horen hoe breed het repertoire van de Burchtsangers in de loop der jaren is gegroeid: van stemmige liefdesliedjes vóór de pauze (zoals Enya’s ‘Only Time’, ‘Fields of Gold’ van Sting en het Ierse ‘Turtle Dove’) tot swingin’ sixties nummers als ‘Wonderful World’,  ‘Good Morning Starshine’ en natuurlijk de Turtles klassieker ‘Happy Together’ in het tweede deel van de avond. Pianist Peter Wismans en fluitiste Meisje Natascha Wismans de Beijer zorgen voor de muzikale begeleiding.

Maar er was méér… (wordt vervolgd)

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*