Zonnebluumkes zien de zon

Met zomerse temperaturen van  zo’n slordige 28 à 29 graden in april kàn het niet anders dan dat de zonnetjes van Doornenburg, de Zonnebluumkes, weer op pad gaan.

En vrijdagmiddag was het dus weer zover! Met als thema ‘April doet wat ie wil’ werd door de vrijwilligers van de feel-good organisatie een attractieve, afwisselende middag georganiseerd in het Ontmoetingscentrum.

Natuurlijk stond er bij ontvangst een kop koffie met een plak cake klaar, snel gevolgd door een muzikale bingo waarbij prachtige prijzen te winnen waren. Tijdens de middag was er natuurlijk genoeg happie snappie, en er werden artikelen uit Grootmoeders Tijd getoond met de daarbij horende prijzen in guldens. Toch wel een verschil met de huidige tijd!

Na een geslaagd en gezellige middag kreeg iedere gast een mooi lente bloemetje mee naar huis. Met dank aan alle vrijwilligers ging de zon dubbel schijnen voor de Zonnebluumkes.

bron foto’s: Zonnebloem Doornenburg

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*