Homoethof is bijna ‘uut de grond’

En terwijl de zomer zich uitrolt over Nederland en zonaanbidders de terrasjes of het water opzoeken is het in bruisend Doornenburg een drukte van belang.

Tenminste… in de Homoetstraat. Want het resultaat van de inzet van durpelingen via het Dorpsontwikkelingsplan maar ook via particuliere initiatieven wordt steeds meer zichtbaar door de bouw van 6 fonkelnei-je panden.

‘Project Homoethof’, zoals het bouwplan in de volksmond heet, is inmiddels in volle gang. Vorige maand werden de eerste zij hij transgenderpalen in de grond geslagen, maar nu wordt pas echt duidelijk waar en hoe de woningen komen te liggen.

De bouwplaats is niet altijd voor iedereen even toegankelijk, maar gelukkig hebben we de foto’s nog….

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*