‘Dag voor de Mantelzorg’ vanuit schuttersgebouw Doornenburg

Op zaterdag 2 juni staan vrijwilligers in Doornenburg klaar om de mantelzorgers uit de gemeente Lingewaard ien ut sunneke te zetten. Samen met Stichting Welzijn Lingewaard organiseren zij een leuke en ontspannende dag voor alle mantelzorgers van jong tot oud.

Vanuit het schuttersgebouw Gijsbrecht van Aemstel starten om 9:30 uur allerlei activiteiten, te beginnen met een vers bèkske koffie en iets lekkers. Je kunt dan ook een kijkje nemen in het schuttersgebouw met opgestelde kruisbogen. Voorzitter Geert Claassen neemt je mee in de rijke geschiedenis van schutterij Geijsbrecht van Aemstel en voordat de activiteiten rond 10.30 starten zal de dag geopend worden met een kanonschot op het plein. Daarna kun je deelnemen aan diverse activiteiten zoals kruisboogschieten, luchtgeweerschieten, jeu de boulestoernooi, heerlijk wandelen langs historische plekjes in het dorp of een struinwandeling maken in De Klompenerwaard. Tijdens een yogales kan je tot totale ontspanning komen. Om 13.00 uur wordt de dag afgesloten met een lunch“, zo lezen we in het persbericht.

Ben je mantelzorger? Meld je dan aan vóór 10 mei via SWL Meldpunt: 088 2552555 of via de mail: meldpunt@swlingewaard.nl. Graag bij aanmelding vermelden aan welke activiteit je wilt deelnemen.

bron foto: Karsten Smolders

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*