Ballenklup speelt weer buiten

Hoort! Hoort! En zeg het voort!

Vanaf 10 april is Doornenburg’s jongste vereniging, de Jeu de Boules klup, weer actief op één van de drie buitenbanen bij de tennisvereniging aan het Vijzelpad.

Afgelopen winter werd het setje een bietje stief van het stilzitten totdat de kanjers van Schietvereniging Kort Oisterwijck hun accomodatie beschikbaar stelden aan de ballenclub. Schietbanen maakten plaats voor werpbanen. We schreven daar destijds al over.

Hoe dan ook… de kjèljes en djènjes van de boules klup hebben hun ballen flink ingevet want ze gaan weer de buitenlucht in en daar zijn ze blij mee!

Vandaar de oproep: heb je zin om ook een balletje te gooien? Kom dan op dinsdag- of donderdagmiddag langs, want vanaf 13:30 uur suizen de ballen weer door de lucht. Er is altijd wel een reserve setje ballen voorhanden, dus je kunt zó meedoen. Gezellig!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*