Boxin’ the Vox verspreidt Ierse klanken op kasteel

Zaterdag 21 april staat kasteel Doornenburg bol van de Ierse muziek. Het duo Boxin’ the Vox komt het pandje met een bezoek vereren en brengt ook nog es die typisch Ierse muziek en gezelligheid mee.

Ekkes schooljuffen? Komptie: “Laat je in Kasteel Doornenburg meevoeren door de Ierse folk van Boxin’The Vox. Songs, tunes en stories over en uit Ierland, gezongen en gespeeld door Anne-Lotte Paymans (zang, gitaar) en Davis Plasmeijer (zang, luit, banjo). In hun show ‘Take me home’ nemen zij je mee op reis langs kliffen en kastelen, langs groene heuvels en gezellige pubs. In 2017 brachten zij het debuutalbum ‘Take me home’ uit. Het meest opvallende lied is de Ierse vertaling van ‘De Vondeling van Ameland’ van Boudewijn de Groot en Freek de Jonge.  ‘Take me home’werd opgenomen door Janos Koolen in Studio Doornenburg, op nog geen 500 meter afstand van het kasteel“.

Ierse muziek maar toch met een Doornenburgs sausje… wie lust dat nou niet?

SHOWTIME is om 20.00 uur, inloop 19.30 uur. Entree € 12,50. Reserveren kan via cultuur@kasteeldoornenburg.nl en tel. 06 10395449.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*