Houwje Guud, hallo Gerico!

Tijdens de algemene ledenvergadering van schutterij Gijsbrecht van Aemstel van Doornenburg en Honderdmorgen werd gisteren afscheid genomen van senator Gudo Peters.

Gudo, die een slordige 13 jaar bestuurslid was van de vereniging vond dat het tijd werd voor wat anders.

Tijdens de vergadering werd door voorzitter Geert Claassen stilgestaan bij de wapenfeiten van Gudo, die hij omschreef als ‘een stabiele factor, een rots van rust binnen de vereniging‘. Gudo op zijn beurt bedankte het bestuur en de vereniging voor het jarenlange vertrouwen en plaatste een figuurlijke ‘anale plumeau’ op de welbekende plek bij de collega bestuurders.

Tenslotte namen ook de boefjes van de schutterij – de Bielemannen – het woord en dankten Gudo voor de humor en het plezier dat ze samen hebben gehad gedurende deze laatste 13 jaar. Met de overhandiging van een kleinood ‘vur oan de muur’ werd de ceremonie besloten.

Gudo wordt opgevolgd door wapenmeester en kampioen kruisboogschutter Gerico de Vries. Gudo zelf speldde hem het bestuursinsigne op.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*