Heeft u de leefbaarheidsenquête al ingevuld?

De vragenlijst van de Werkgroep Doornenburg is inmiddels verspreid in ons durpke. Nu moet ie nog worden ingevuld en teruggestuurd!

Heeeeee…. heeft u um al in de bus gevonden? De brievenbus wel te verstaan, niet Connexxion.

Het grootschalige leefbaarheidsonderzoek, dat door de werkgroep leefbaarheid in samenwerking met KRAKE is gestart ligt momenteel op de deurmat van ieder durps huishouden van Doornenburg.

Maar daar moet het niet blijven liggen!

De vragenlijst is onderdeel van een grootschalig leefbaarheidsonderzoek in Doornenburg, in het kader van het Krachtige Kernen-project (KRAKE). Hogeschool Arnhem Nijmegen is projectpartner voor dit project. Door het invullen van deze vragenlijst krijgt de werkgroep een beeld hoe Doornenburgers de leefbaarheid ervaren. Wat gaat goed in Doornenburg, wat moet beter in Doornenburg en wat zijn de wensen van de Doornenburgers, nu en in de toekomst“, zo lazen we al eerder in dit vrolijke webhoekje.

U snapt vast de strekking van dit verhaal: vul de enquête snel in en geef ‘m af bij één van de drie inzamelpunten in Doornenburg: Bakkerij van Kol, SPAR Witjes of Installatiebedrijf Pere. Volgens de allerlaatste berichten van het front staat de teller nu op zo’n 20% respons. Dat betekent dat de overige 80% van Doornenburg nog niet heeft gereageerd!

Klim dus in de pen en vul de enquête in ter meerdere eer en glorie van Doornenburg, maar doe het wel vóór 29 april want dan willen de onderzoekerTs met de gegevens aan de slag.

En kunnen Werkgroep Doornenburg samen met gemeente en belanghebbenden de mûw’kes opstroope! DOEN!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*