Historische Kring houdt lezing over ‘Angerense stinoave’

De lente is allang begonnen, het sunneke schijnt steeds vaker en dan gebeurt datgene waar iedereen elk jaar weer op wacht: de algemene ledenvergaderingen van de durpse verenigingen schieten de grond uit!

Zo houdt de Historische Kring Doornenburg aanstaande dinsdag 17 april haar jaarlijkse algemene ledenvergadering. De eerste helft van de avond bestaat uit de ledenvergadering, maar na de pauze zal Eef Hofs, lid van de Kring een lezing houden over de geschiedenis van de steenfabriek Huissensewaard.

Ter illustratie van de lezing worden in de zaal foto’s van de steenfabriek en de werkzaamheden van de arbeiders tentoongesteld. Deze zijn welwillend ter beschikking gesteld door de Historische Kring Angeren“, zo lichtte het Hoofd Public Relations afdeling Doornenburg-Centraal van de Kring toe.

De locatie is het Ontmoetingscentrum van Doornenburg, SHOWTIME is om 19.00 uur. Alle leden zijn van harte uitgenodigd voor deze méér dan interessante avond!

bron foto: archief Eef Hofs

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*