Flabbergasted!

Soms zijn er momenten waarop je hele leven instort. Alle zekerheden die je in je hele leven door vallen en opstaan hebt opgedaan en soms met tegenzin hebt moeten leren accepteren vallen in één klap weg!

Natuurlijk zie je zoiets niet aankomen. Net als je denkt dat je door levenswijsheid en ervaring nu toch wel zo’n bietje alles hebt gezien of meegemaakt openbaart zich – volkomen onverwacht – een gebeurtenis die alle grond onder je voeten wegslaat. Flabbergasted ben je!

Onthutst en in verwarring kijk je voor je uit. Maar je leest het goed in onze regiobode! Doornenburg RAAKT EEN BRIEVENBUS KWIJT!

Het is voorpaginanei-js: PostNL verwijdert voor eind mei 15 brievenbussen uit Lingewaard! En één daarvan staat notabene in Doornenburg.

De Sterreschans zal nóóit meer hetzelfde zijn!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*