BREKEND: Nei-je uitbater in café Kerkstraat

Eigenaar cafetaria neemt voormalig café 't Jagthues over en opent in juli

Met een bietje geluk gaat over een maand of drie het café aan de Kerkstraat 10 weer open.

Hans Hartendorf en Zafer Nurdogan, de eigenaars van Eethuis en IJssalon Doornenburg , de cafetaria die in hetzelfde gebouw is gehuisvest, hebben overeenstemming bereikt met de eigenaar van het pand. Ook vanuit de gemeente lijken alle lichten nu op groen te staan om exploitatie van het café te hervatten.

Met de nei-je uitbaters keert de bestemming van het pand weer terug naar hoe het ooit begon in de jaren ’70: café en cafetaria in één hand. Het café moet echter grondig worden aangepakt want er is veel van de voorzieningen verdwenen.

Het hele pand is leeggehaald, de CV ketel is weg, en alles wat maar iets van waarde had is verdwenen” aldus Hans Hartendorf. “Toch hebben we grootse plannen met het café. De bar wordt wellicht naar achteren verplaatst zodat er vooraan ruimte is voor zitjes in het café. Achterin is ruimte voor poolbiljart tafels. En niet onbelangrijk: ons terras wordt nu dubbel zo groot! De perfecte plaats voor fietsers, wandelaars en toeristen om een ijsje te eten of iets te drinken!

Het café werd enige tijd geleden op last van de burgemeester gesloten in verband met ongeoorloofde activiteiten door onder andere leden van de motorclub ‘No Surrender’. Hartendorf en Nurdogan hopen in juli het nieuwe café weer te kunnen openen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*