Lysan van Arkel wint ‘Perfecte Plaatje’

Tijdens de expositie van de deelnemers van fotoworkshop ‘het Perfecte Plaatje’ werd Lysan van Arkel uit Zoelen de winnares van de allereerste Perfecte Plaatje Trofee.

Voor de pop-up expositie, die alleen zaterdagmiddag in het Ontmoetingscentrum werd gehouden, waren alle deelnemers van de 3 fotoworkshops samen gekomen om hun eindopdracht te presenteren.

Daarnaast werd er werk getoond van alle opdrachten die ze de afgelopen weken hebben gemaakt.
De jury, bestaande uit docent Kees Stoffels, enkele regionale fotografen van naam en het Doornenburgse schutterkoningspaar, hadden het niet makkelijk om een goede winnaar te vinden. Het onderwerp ‘Dieren’ was door alle deelnemers deskundig op gepakt en de kwaliteit van alle ingezonden stukken was erg hoog.

Uiteindelijk kwam er witte rook en reikte organisatrice Wendy van Geelen de trofee uit aan winnares Lysan van Arkel. Haar foto – een groepje herten – werd gemaakt in de omgeving van Amsterdam.

Eén van de deelnemers reageerde over de workshops gekscherend naar de docent “En bedankt, ik heb er weer een verslaving bij gekregen“. Gezien de enthousiaste reacties van deelnemers en vooral publiek is het aannemelijk dat er weer een nieuwe editie van ‘het perfecte plaatje’ na de zomer gaat plaatsvinden.

De winnende foto gemaakt door Lysan van Arkel

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*