Is everybody ‘Happy Together’ ?

We riepen het al eerder en we roeptoeteren het nogmaals: WE STARTEN OM 19:00 UUR!!!

En ‘we’ zijn in dit geval de leden van de Burchtsanghers! Zoals ieder jaar hebben de muzikale vrinden een afwisselend voorjaarsprogramma samengesteld dat ze op zaterdag 21 april aanstaande gaan uitvoeren in het Ontmoetingscentrum.

Naast de Burchtsanghers kunt u genieten van Zeemanskoor Schip Ahoy, de kampioen slagwerkerTs van harmonie St. Caecilia en van dweilband Fanfarewordtjezeeziek.

Omdat we op tijd starten met ons voorjaarsconcert ‘Happy Together’ hebben we daarna ook nog ruim de tijd om gezellig na te kletsen en een drankje te nemen“, zo lichtte de persvoorlichter van de zangklup toe. Toegangskaartjes zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor de bespottelijk lage prijs van €  3,50 bij Spar Witjes en in het Ontmoetingscentrum.

Lezers van de Doornenburger: Van harte welkom op 21 april. We zien U dan graag!”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*