Koningsdag in Doornenburg = Feest!

Nog een paar weekjes en dan is het alweer Koningsdag 2018.

Op 27 april aanstaande heeft vrijwel héél Nederland een vrije dag. En dat betekent dus dat er gefeest kan worden!
In Doornenburg zijn ze daar natuurlijk ook niet vies van en dus begint dat al om 11:00 uur, als iedereen inclusief de ieniemienies zich verzamelen op het dorpsplein.

Inclusief alle versierde fietsjes maakt het gezelschap een feestelijke rondgang door het durp om uiteindelijk weer terug te komen bij het dorpsplein. Want dáár staan springkussen en een gezellig terras klaar en worden de spellen voor de blagen georganiseerd.

Bovendien zijn er verschillende optredens van onder andere koor Ons Verzetje, dansvereniging Mixed Moves en een speciaal muzikaal optreden van DANNY PANADERO! De feestmuziek wordt verzorgd door DJ’s Jaap en Piet.

Maar er is méér! Dit jaar wordt een kleedjesmarkt georganiseerd waarop de minimensjes spulletjes kunnen verkopen. Sportieve activiteiten zijn er in de vorm van touwtrekken en er is een hilarische STILETTO RUN!

Dames (en heren) die de uitdaging aan willen gaan kunnen zich hiervoor opgeven via stichtingcultureeldoornenburg@gmail.com

Kortom… het wordt feesten geblazen! Wis D’rBi-j dus!!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*