Grootschalig onderzoek Leefbaarheid in Doornenburg

** PERSBERICHT **

In het weekend van 7 en 8 april wordt door de vrijwilligers van Werkgroep Doornenburg, huis aan huis, een belangrijke vragenlijst bezorgd.

Deze vragenlijst is onderdeel van een grootschalig leefbaarheidsonderzoek in Doornenburg, in het kader van het Krachtige Kernen-project (KRAKE). Hogeschool Arnhem Nijmegen is projectpartner voor dit project.

Door het invullen van deze vragenlijst krijgt de werkgroep een beeld hoe Doornenburgers de leefbaarheid ervaren. Wat gaat goed in Doornenburg, wat moet beter in Doornenburg en wat zijn de wensen van de Doornenburgers, nu en in de toekomst. Dit varieert van zorg tot woningbouw.

De uitkomsten van het onderzoek zullen in juni gepresenteerd worden, tijdens een informatieavond. Het complete onderzoeksrapport wordt ook overgedragen aan de gemeente Lingewaard, als aanvullend onderdeel op het Dorpsontwikkelingsplan. Erg belangrijk dus om hier als inwoner van Doornenburg aan mee te doen!

De Doornenburgers kunnen vragenlijsten tot en met zondag 29 april inleveren bij SPAR Witjes, het Ontmoetingscentrum, bakkerij van Kol en in de winkel van installatiebedrijf Pere. U kunt de vragenlijst natuurlijk ook online invullen!

Naast het feit dat de deelnemers meepraten over de leefbaarheid en de toekomst van Doornenburg, kan men ook mooie prijzen winnen. Elke ingeleverde vragenlijst maakt namelijk automatisch kans op één van de vijf waardebonnen ter waarde €40, te besteden in Doornenburg! Werkgroep Doornenburg hoopt natuurlijk dat iedere vragenlijst ingevuld retour komt.

Mocht u nog vragen hebben over het onderzoek of de vragenlijst, neem dan contact op met Werkgroep Doornenburg (wonen@werkgroepdoornenburg.nl).

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*