Arjen loopt de Roparun 2018

En dan nu … iets héél anders op deze prachtige Paasdag! Want durpeling Arjen Moed (1986) heeft namelijk het plan opgevat om samen met een aantal kornuiten van zijn werk – de Luchtmobiele Brigade – de ROPARUN te lopen. En nee…het is géén 1 april grap!

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam “waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers en/of fietsers die ieder gemiddeld zo’n 60-80 kilometer afleggen oftewel meer dan anderhalve marathon (!)”.

Het team van Arjen, Team nr. 221 HRST Compagnie, bestaat uit lopers en fietsers. Voor Arjen is het de eerste keer dat hij voor een goed doel dit soort afstanden aflegt, dus het gaat spannend worden.

Maar er is meer. Naast de sportieve krachtpatserij moet er ook geld worden ingezameld voor het doel. Binnenkort start een inzameling in Doornenburg, maar er mag ook rechtstreeks geld gedoneerd worden via Roparun aan het team. Wil je een bijdrage geven ga dan naar HIERO, selecteer team ‘HRST Compagnie‘ en zoek bij teamlid Arjen Moed op. Vul vervolgens het te doneren bedrag in en volg de betaal instructies. Ies Siempel!

Kortom… Steun Doornenburger Arjen met dit sympathieke goede doel, start de lente goed op deze Eerste Paasdag en maak een leuk bedrag over! De Roparun vindt plaats van 19 t/m 21 mei 2018.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*