Bud is back!

Tja, we zagen het natuurlijk allang aankomen. ‘I’ll be back’ riep hij nog toen hij in 2014 zijn vertrek aankondigde uit de gemeentepolitiek.

En inderdaad… het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus keert DoornenburgerT Bud Joosten dankzij de gemeenteraadsverkiezingen van vorige week terug op het Bemmelse pluche.

Bud stond als 6e opgesteld in het gemeenteraadskieslijstje van Lokaal Belang Lingewaard (LBL) maar kreeg zoveel voorkeurstemmen dat hij nu één van de 4 zetels van LBL mag bekleden.

Hij wisselt daarmee stuivertje met Sjaak van der Welk, die andere Doornenburger die 4 jaar geleden voor LBL in de gemeenteraad terecht kwam maar halverwege wegens belangenverstrengeling geroyeerd werd overstapte naar B06. Of Sjaak in 2018 in het nei-je B06-elftal opgesteld wordt is nog niet duidelijk.

Bud, die zijn jarenlange ervaring als raadslid en wethouder inbrengt voor de lokale politieke partij, heeft tevens een heleboel andere petjes op van een aantal Doornenburgse verenigingen zoals Stichting Ouderenwerk Doornenburg, Stichting Leefbaar Doornenburg, Instrumentenfonds harmonie St. Caecilia en Schutterij Gijsbrecht van Aemstel, en was voorheen betrokken bij onder andere Vrienden van Fort Pááándere en CV de Riensplitsers. En dan vergeten we er vast en zeker nog een paar.

Kortom… als u iemand tijdens raadsvergaderingen in de Valom ziet zitten met honderdmiljoen petjes op z’n bolletje, dan is dat Bud. Kunne we um goed ien de goate houwe!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*