Bouw Homoethof is gestart!

Reuring in de Homoetstraat! Want afgelopen week begonnen daar de hij/ zij /hei/wei hijwerkzaamheden voor de bouw van de 6 fonkelnei-jste woningen van Doornenburg.

En dat mag in de krant, want het is honderdmiljoenmiljard jaar geleden (naar boven afgerond) sinds er voor het laatst woningbouw werd gepleegd in Doornenburg. Tenminste, op zo’n grote schaal! Zes (6!!) woningen maar liefst!

En dus denderen sinds kort de vrachtwagens, heipaaldingesen en graafmachines door de rustieke Homoetstraat om daar in no-time het fundament voor de woningen te leggen. Als de aardbolstoffeerders zijn vertrokken komen de metselaars, timmerlieden en de rest van de kluut. En vóór je het weet is Doornenburg weer een stukkie gegroeid! BROEVA en HARO!

bron foto: Werkgroep Doornenburg

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*