Jubileum avond Care4Tina in Concert

Dubbel nei-js van onze CARE4TINA vriendinnekes uut Zutphen!

Allereerst gaan het kluppie vrijwilligers op 14 april a.s. weer naar China om daar de ieniemienies met schisis te helpen, en dit keer alweer voor de 9e keer. Onder de vrijwilligers zijn ook BeeDee’ers: Bekende DoornenburgerTs zoals Diana Niels en oud-durpeling Jacqueline Niels-Jansen.

Daarnaast heeft Care4Tina ook iets te vieren. Op 26 mei 2018 vindt voor de vijfde keer het Car4Tina in Concert avond plaats in theater de Hanzehof in Zutphen.

Het wordt de laatste keer dat het CARE4TINA concert wordt georganiseerd, dus het is nog één keertje knallen. De wereldkampioen slagwerkgroep van harmonie St. Caecilia Doornenburg onder leiding van dirigent Casper Traa geeft die avond acte de présence, dus entertainment van de bovenste plank is verzekerd!

Daarnaast zijn er optredens van de sopraan Karin Hertsenberg  en Richard Sprokkereef, The New Voices en de band 5 Decades Down. Kortom… een avond die je niet mag missen!

Steun Care4Tina en bestel nu kaarten (€ 27.50) aan de kassa van theater en congrescentrum de Hanzehof Zutphen: telefonisch [0575]512 013 of via www.hanzehof.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*