Hulleze 200 organiseert 1e Open Kampioenschap Klootschieten

Het duurt nog èkkes maar we kregen van onze buufjes uit de Heerlijkheid Hulleze een uitnodiging voor een feestje! En daar zijn we natuurlijk nooit vies van!

Want hoewel het traditionele Pinksterfestijn dit jaar ter ziele is gegaan zijn er toch een aantal actievelingen uit het Hulleze 200-nest die op 1e Pinksterdag de boel op de Hulleze’se stelten (lastig woord) wil zetten. En wel met het allereerste Open Kampioenschap Klootschieten Hulleze.

Je kunt je als team opgeven vóór 12 mei om een letterlijke EN figuurlijke gooi te doen naar die felbegeerde Beker van de buren. Een team moet uit minimaal 6 personen bestaan.

Na de spannende wedstrijd op zondag 20 mei is er een gezellige barbecue die wordt afgesloten met een feestavond inclusief LIVE muziek. Kortom… alle bekende ingrediënten zitten er weer in, want ze weten heus wel hoe ze daar een feest moeten bouwen.

Feestlocatie voor het klootschieten, de barbecue en de feestavond is Café zaal Concordia aan de Waaldijk. Ballenkniepers en klootviolen Geïnteresseerden kunnen zich voor het sportieve element opgeven via hulhuizen200@gmail.com .

Dussss…. wáár gaan we op 1e Pinksterdag naar toe? NAAR DE KLOTEN!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*