Harry Potter acteurs komen naar Doornenburg

Goed nei-js voor de fans van Harry Potter: tijdens het aanstaande Harry Potter Event op kasteel Doornenburg, dat op zaterdag 14 april 2018 plaatsvindt, zullen de acteurs Chris Rankin en Sean Biggerstaff aanwezig zijn.

De twee acteurs, die respectievelijk Percy Weasley (oudste broer van Ron Weasley) en Oliver Wood (zwerkbal coach) speelden, komen naar Doornenburg, zo werd door de evenement organisatie Lemistore Almere bevestigd.

Behalve de echte acteurs kunnen fans tegen betaling ook op de foto met Nederlandse dubbelgangers van de filmpersonages Hermelien, Perkamentus en Hagrid.

Het Harry Potter Event, dat al volledig is uitverkocht, begint om 11:00 uur en laat de 1500 fans genieten van het tot Zweinstein omgetoverde kasteel, waar kennis kan worden gemaakt met typische Harry Potteractiviteiten als boterbier maken, een toverstaf maken en zwerkbal.

Oliver Wood, gespeeld door Sean Biggerstaff
Percy Weasley, gespeeld door Chris Rankin

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*