De Klok LIVE met Pasen

PERSBERICHT

Op het jaarlijks terugkerende Paasevenement bij de Klok in Gendt staat ook dit jaar weer een programma voor jong en oud.

Vrijdagavond is de aftrap in het café met de Desperados DJ Battle. Resident DJ Dave Nunes (ook bekend van de Drie Gezusters, Aspen Valley en de Apres Ski party) zal samen met DJ Maze (Bar XO) gaan battlen. Powered by Desperados!

Zaterdagavond staat weer garant voor feest en spektakel. Deprado zet in zijn eentje de zaal al op z’n kop, hoe zal dat gaan wanneer hij ook nog eens bijgestaan wordt door razend populaire festival act Beatcrooks. Wij houden ons hart vast…

In het café zal de digitale jukebox aan staan met een Playlist enkel gevuld met alle nummers uit de alom bekende Top 2000. Bepaal dus zelf welke nummers je hoort en waan je weer even in de jaarlijks terug kerende gezellige periode tussen Kerst en Oud en Nieuw.

Zondagavond zal het café overgenomen worden door De Zingende Barmannen. Ze tappen net zo makkelijk een biertje dan dat ze de grootste meezingers ten gehore brengen. Ze gaan door het gehele café heen en zorgen dat het dak er helemaal af gaat. Het doel van de heren is om iedereen schor naar huis te laten gaan van het mee zingen. Hun show bestaat daarom ook uit de grootste klassiekers uit alle tijden: van Hazes tot aan Borsato en van Tom Jones tot Robbie Williams.

Kaarten voor de zaterdagavond Deprado + Beatcrooks en zondagavond zijn te koop bij De Klok, Markt 1 in Gendt (0481-421551). Voor openingstijden zie www.deklokgendt.nl of houdt Facebook of Instagram in de gaten. Vrijdagavond en zaterdagavond is het café gratis toegankelijk.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*