Staatssecretaris van Ark bezoekt Merlijn (2)

(vervolg) De ochtend had nog een verrassing in petto voor Ellie en Hans van de Brink, oprichters van Zorgvoorziening Merlijn. Want het echtpaar won de door VVD Lingewaard ingestelde Zorgprijs voor Toekomstbestendige Zorg.

Wethouder Helga  Witjes formuleerde het als volgt: “Zorgvoorziening Merlijn is een mooi voorbeeld van h oe VVD Lingewaard de zorg in de toekomst wil zien. Er is oprecht oog voor de cliënten en er is een grote betrokkenheid van familie en vrijwilligers. Door de kleinschalige opzet zijn ‘alle handen aan het bed’ en is het personeel extra gemotiveerd om zoveel mogelijk voor de cliënt te betekenen“.

De prijs werd in het bijzijn van staatssecretaris Tamara van Ark uitgereikt aan het verraste echtpaar.

En na de uitreiking was het tijd voor de typische Doornenburgse ‘zondagse soep met sliertjes’… én ballen! En werd er door de staatssecretaris nog even nagepraat over zorg en toekomst. Een bijzondere ochtend in de doorgaans stille Clara van Delwigstraat waarbij vanaf nu de durpse zorg ook in Den Haag bekend is geworden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*