Staatssecretaris van Ark bezoekt Merlijn (1)

Vanmorgen arriveerde na een korte vertraging staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Tamara van Ark rond 11:30 uur bij Zorgvoorziening Merlijn in Doornenburg.

De staatssecretaris was op uitnodiging van wethouder Helga Witjes en VVD Lingewaard naar de zorginstelling gekomen om zelf te zien hoe kleinschalige zorg zich succesvol kan ontwikkelen in kleine kernen en wat daarvoor nodig is.

De staatssecretaris kreeg een rondleiding door het gebouw en sprak met bewoners van zorgvoorziening Merlijn. Namens de werkgroep zorg en de Buurtzorg sprak Diny Selman over het project Dementievriendelijk Doornenburg. Familie, vrienden en genodigden van de Merlijn waren in grote getale aanwezig, net als de paparazzi… (wordt vervolgd)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*