BREKEND! Staatssecretaris bij de Merlijntjes op de koffie!

Zondag 18 maart aanstaande krijgt Zorgvoorziening Merlijn hoog bezoek!

Want in het kader van de Gemeenteraadsverkiezingen 2018 reizen onze landelijke EINDBAZEN door ‘het land’ om hun lokale partijen te steunen.

Zo ontvangen de ouwere jongeren van de Merlijn zondag Tamara van Ark, staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in het huidige kabinet Rutte III. Van 2010 tot 2017 was ze Tweede Kamerlid voor de VVD en onder meer woordvoerster langdurige zorg, thuiszorg, emancipatie en homo-emancipatiebeleid. Eerder was ze wethouder van de gemeente Zuidplas en werkte ze als teamchef van de Dienst Sociale Zaken in Rotterdam-Feijenoord.

De staatssecretaris komt in Doornenburg op bezoek op uitnodiging van wethouder en VVD-lijsttrekkerT Helga Witjes om het succes van de zorgvoorziening te laten zien. En voor een pötje heerlijke Doornenburgse koffie natuurlijk!

Lijsttrekker Helga Witjes: “We zijn heel blij dat Tamara van Ark naar Lingewaard komt en dat ze kennis kan maken met Zorgvoorziening Merlijn. Dit is een mooi voorbeeld van zorg voor ouderen waar de cliënt echt centraal staat. Dit willen we graag met haar delen”.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*