Online veiling voor “Help MS de wereld uit”

PERSBERICHT

Tijdens het fantastische benefietconcert van de TOP2000 Band op zaterdag 3 maart, voor de actie Help MS de wereld uit, is het officiële startschot gegeven voor de online veiling.

In deze online veiling zijn verschillende artikelen en diensten te vinden die voor het goede doel worden geveild. Deze artikelen en diensten zijn door locale ondernemers ter beschikking gesteld aan Stichting Help MS de wereld uit.

In deze veiling zijn kleine, maar ook grote producten te vinden, zoals een nieuwe paardentrailer voor twee paarden, een terrasoverkapping van 5,5 meter, een Rabeneich fiets, gesigneerde voetbalshirt van Stijn Schaars en Goram Kashia, maar ook een bierbrouwcursus, een tablet, een e-reader, een haarmetamorfose en nog veel meer. Teveel om op te noemen.

U vindt de online veiling via http://helpmsdewerelduit.nl

De opbrengst komt ten goede aan de behandeling van MS patiënt Edwin Damen uit Doornenburg.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*