De Heerlijkheid is een plaquette rijker

Donderdagavond werd bij de buren in de Heerlijkheid Hulleze de herdenkingsplaquette onthuld van 200 jaar Nederland.

Het aandenken aan het feit dat het buurtschap al 200 jaar niet meer onder Pruisisch gezag valt en nu een behoorlijke taal spreekt werd onthuld boven op de Waaldijk, en dat was met dit ijskoude weer toch wel een hele opgave.

Collega en filmer ArPro Media was toch al de hele dag met een dikke winterjas aan op pad om de ijsbanen in Lingewaard te filmen en reisde ook maar even af naar Zaal Concordia, waar de receptie zou plaatsvinden. En maakte onderstaande filmische impressie van de legendarische bijeenkomst.

U snappum… pak een zak Doritos, schenk een colaatje in zak maar èkkes lekker onderuit voor een HIEPHIEPHIEPFEESTFILMPJE!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*