Benefietconcert Edwin brengt € 12.500 op

De benefietavond voor Edwin Damen, die zaterdagavond werd gehouden in het schuttersgebouw van Doornenburg, kon rekenen op grote betrokkenheid van Lingewaarders.

Een overvol schuttersgebouw kon gisterenavond genieten van het Benefietconcert dat werd gegeven om MS-patiënt Edwin Damen en zijn vrouw Monique naar Mexico te krijgen. We schreven daar al vaker over.

Zo tussen de 600 à 700 enthousiaste feestvierders genoten van de TOP2000 LIVE band, die in 3 blokken de muzikale hoogtepunten van de landelijke Top2000 van december jl. nog eens dunnetjes over deden.

De schutterstroon in het gebouw had plaatsgemaakt voor een professioneel podium inclusief catwalk, waardoor zangerT Richard Sprokkereef het publiek nauw kon betrekken bij het optreden.
Naast de geweldige gitaarsolo’s van Peter van Megen vielen de swingende saxpartijen van Hans Cornelissen op, die zich in lang uitgesponnen nummers als ‘Stairway to Heaven‘ helemaal kon laten gaan.

Drummer Marcel Knuiman zorgde de hele avond voor een ronkende beat en liet zich met pareltjes als “In the air tonight” van zijn beste kant horen. De overige bandleden – Paul McQue, Peter Kaak en Patrick Janssen – maakten het muzikale plaatje compleet. Ook de verzorging van licht en geluid waren een verademing. Het ophangen van enorme doeken aan het plafond zorgde ervoor dat het geluid goed en verstaanbaar bleef.

In de pauze werd een loterij gehouden waarvan alle 39 prijzen belangeloos ter beschikking gesteld waren door ondernemers uit de wijde omgeving. De hoofdprijs – een kledingbon ter waarde van € 500 – ging naar Jolanda Meijer uit de Heerlijkheid Hulleze, want ook onze buurtjes waren met een forse afvaardiging aanwezig.

Een super geslaagde avond waarbij de totale opbrengst van de actie ‘Help MS de wereld uit’ gisterenavond steeg naar een slordige € 28.000 ! En dat bedrag kan nóg hoger worden omdat sinds zaterdagavond de ONLINE VEILING is begonnen met prachtige prijzen. Bieden en kijken kan HIERO.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*