Open Eetcafé zwaait haar deuren weer open

Joepie!! Denken veel durpelingen deze week stiekem.

Want aanstaande vrijdag staat alweer het maandelijkse culinaire hoogtepuntje gepland: het Open Eetcafé in het OoCéé!
Lekker eten en drinken voor weinig en ook nog lekker dichtbij. Het eetcafé bestaat inmiddels al een paar jaar en trekt nog steeds volle zalen, mede dankzij de heerlijke kookkunsten van de kokkie’s die éénmaal per maand hun kunsten als vrijwilliger komen vertonen.

De gezamenlijke aanpak van dorpscontactpersonen, de Stichting Leefbaar Doornenburg, Stichting Welzijn Lingewaard en de hulp van de Zonnebluumkes een een grote groep vrijwilligers laat weer eens zien wat het resultaat kan zijn van onderlinge samenwerking. Een dikke duim omhoog ! En stuur de ober ook maar èkkes langs.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*